Sultanbeyli Bir Eğitim Yuvasına Daha Kavuşacak

İSTANBUL (A.A) - Sultanbeyli'de 24 derslikli ilköğretim okulu inşa edilecek.

İSTANBUL (A.A) - Sultanbeyli'de 24 derslikli ilköğretim okulu inşa edilecek.

Sultanbeyli Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, elektronik sistemleri sektöründe faaliyet gösteren Next&Nextstar firması yetkilileri, ilçeye bir okul kazandırmak için harekete geçti.

Firmanın 3 milyon liralık yatırımla Turgut Reis Mahallesi'nde yapacağı "Next&Nextstar İlköğretim Okulu" için, Kaymakam Mehmet Ceylan, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vefa Vedat Budak ile Next&Nextstar Yönetim Kurulu Başkanı Erol Yüksel, Başkan Yardımcısı Suat Yüksel ve Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Yüksel'in katılımıyla protokol töreni düzenlendi.

Reklam
Reklam

Törende konuşan Erol Yüksel, eğitimin, toplumun temelini oluşturan en belirgin unsur olduğunu belirterek, "Türkiye'nin geleceği için bu yönde bir yatırım yapmak bizleri çok mutlu ediyor. Okulumuzun inşasını mümkün olan en kısa süre içerisinde tamamlayıp yeni eğitim-öğretim yılında hazır olacak şekilde ülkemize armağan etmek arzusundayız" dedi.

Muhabir: Metin Tokgöz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: