Sultanbeyli Halkı Aynı Sofrada Buluştu

Sultanbeyli Belediyesi, kardeşlik sofrasını bu defa Hamidiye Mahallesi’ne kurdu. İftar programına mahalle halkı yoğun ilgi...

Sultanbeyli Belediyesi, kardeşlik sofrasını bu defa Hamidiye Mahallesi’ne kurdu. İftar programına mahalle halkı yoğun ilgi gösterdi.

Mahalle iftarına Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. İftarda konuşma yapan Hüseyin Keskin, İslam ülkelerinin içinde bulunduğu şartlara değindi. Keskin, "Bugünlerde hem ülkemizde hem de dünyadaki kardeş ülkelerin birliğine kastetmek isteyenler var. Ülkemizin kalkınmasının, huzur ve istikrar ortamının devamının önüne geçmek isteyenler, kardeşliğimize kastediyorlar. Öte yandan Mısır’da yıllar sonra özgürlüğe kavuşmuş kardeşlerimizin iradelerine saldırılıyor, Mısır halkı yeniden bir kaos ortamının içine çekilmek isteniyor." dedi. Keskin, Mısır’da, Arakan’da, Doğu Türkistan’da ve tüm dünyada Ramazan ayında dahi zulüm gören insanların Ramazan ayının dualarında unutulmaması gerektiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Sultanbeyli’nin Ramazan ayının kucaklayıcı iklimini içinde barındırdığının altını çizen Keskin, "Sultanbeylimizin huzur ve güven ortamı daim olmalı. Adını kardeşlik sofraları koyduğumuz ve bizleri siz sevgili kardeşlerimizle bir araya getiren bu sofralar bizlerin en temel gönül birlikteliğini oluşturuyor. İşte biz bu düşüncelerle her yıl sizlerle mahallelerimizde bir araya geliyor, iftar coşkusunu birlikte yaşıyoruz." ifadesini kullandı. Her mahallede iftar programının olacağını aktaran Keskin, iftar öncesi çocukların eski Ramazan geleneklerinin yaşatıldığı etkinliklerle eğlendiğini ve her yıl olduğu gibi bu sene de Kent Meydanı’nda Ramazan’ın ruhuna uygun etkinliklerin olduğunu kaydetti.

"DEVLET HASTANESİ’NDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR"

İlçede devam eden çalışmalar hakkında davetlilere bilgiler de aktaran Keskin, dere ıslahlarında çalışmaların yapıldığını ve bitince Sultanbeyli’nin büyük bir sorununu daha geride bırakacağını vurguladı. Kaldırım ve asfalt çalışmaları hakkında konuşan Başkan, ilçenin eksiklerinin yavaş yavaş tamamlandığını, bu sene ağırlığı kaldırım çalışmalarına verdiklerini kaydetti. Devlet hastanesinde çalışmaların hızlı şekilde devam ettiğini ifade eden Keskin, ağız ve diş hastanesinin de ihale edildiğini söyledi. Keskin, son olarak ilçede yapılan mülkiyet çalışmalarına değindi ve Sultanbeyli’de yaşayan halkın ilçeye sahip çıkması gerektiğini ifade ederek konuşmasını sonlandırdı.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’den sonra konuşan AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç, Ramazan’ın paylaşmak olduğunu ve ilçe halkıyla bir arada olmaktan mutlu olduklarını ifade etti. Türkiye’nin ve Sultanbeyli’nin son yıllarda büyük yol kat ettiğini kaydeden Sevinç, katkısı olanlara teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: