Sultanbeyli İstanbulensis Gençlik Merkezi Yarın Açılacak

İSTANBUL (A.A) - Sultanbeyli İstanbulensis Gençlik Merkezi yarın hizmete açılacak.

İSTANBUL (A.A) - Sultanbeyli İstanbulensis Gençlik Merkezi yarın hizmete açılacak.

Sultanbeyli Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, adını Sultanbeyli'nin simgesi İstanbulensis çiçeğinden alan Gençlik Merkezi'nin yapımı, 5 ay gibi bir sürede tamamlandı.

Gençlerin farklı ilgi alanları gözetilerek, hem sosyo-kültürel hem de mesleki gelişimlerine katkı sağlayacak şekilde oluşturulan merkezden faydalanmak için şu ana kadar 500'e yakın genç başvurdu.

Merkezde, reklamcılık, web tasarımı, girişimcilik gibi mesleki eğitimlerden drama atölyelerine, aile içi iletişim seminerlerinden sağlıklı beslenme ve spor aktivitelerine kadar geniş bir yelpazeye hitap eden sayısız faaliyet düşünüldü.

Reklam
Reklam

Merkezde kütüphanenin yanında, görme engelli gençlerin hem kültürel gelişimini sağlamak hem teknoloji kullanımını desteklemek için Dijital Görme Engelli Kütüphanesi de oluşturuldu.

Muhabir: Metin Tokgöz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz