Sultanbeyli'de Mahalle Toplantıları

İSTANBUL (A.A) - Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, mahalle toplantılarına Turgut Reis Mahallesi sakinleriyle devam etti.

İSTANBUL (A.A) - Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, mahalle toplantılarına Turgut Reis Mahallesi sakinleriyle devam etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediyenin Büyük Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Keskin, her fırsatta vatandaşlarla bir araya geldiklerini, görevleri süresince çalışmalara ilçe sakinlerinin istekleri doğrultusunda yön vermeye gayret gösterdiklerini ifade etti.

Keskin, ilçenin mevcut sorunlarını çözmeye çalışırken kamu binalarını, yollarını, mahalleleri yenilemeya çalıştıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

İlçenin yapılan yatırımlarla geliştiğini ve değiştiğini ifade eden Keskin, aslında bu değişme ve gelişme sürecinin TEM bağlantı yoluyla başladığını vurguladı.

Başkan Keskin, "Gölet'te temel atıldıktan sonra hummalı bir çalışma başladı ve devam ediyor. Her şey şekillendi. Gölet artık martıları misafir eder konumda. Bu projelerle birlikte 400 yataklı devlet hastanemizin de inşası devam ediyor. Dereler ilçemizin büyük sorunlarındandı. Ama artık dere ıslah çalışmalarımızda başladı" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Metin Tokgöz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: