Sultanbeyli'de Mahalle Toplantıları

İSTANBUL (A.A) - Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Abdurrahmangazi Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

İSTANBUL (A.A) - Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Abdurrahmangazi Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Keskin toplantıda yaptığı konuşmada, görevi süresince hem ilçede hem de mahallelerde hayata geçen çalışmalarını vatandaşların istek ve taleplerine göre yapmaya gayret gösterdiklerini ifade etti.

İlçede devam eden projeler hakkında katılımcılara bilgi veren Keskin, Sultanbeyli'nin yapılan yatırımlarla gelişerek değiştiğini, aslında bu değişim ve gelişme sürecinin TEM bağlantı yolu ile başladığını belirtti.

Reklam
Reklam

Son yıllarda yapılan kamu yatırımları ile ilçe halkına sunulan hizmetlerin kalitesinin artığını vurgulayan Keskin, "Hükümet Konağımız daha kaliteli hizmetler ortaya çıkarıyor. Askerlik şubemizin açılmasıyla artık herkes askerlik işlemlerini ilçemizde yapıyor. Yapılan polis merkezleriyle Sultanbeyli'nin güvenliği arttı. Bunların yanında yeni projelerimiz hayat buluyor" dedi.

İlçenin bir diğer sorunu olan mülkiyet meselesi hakkında da bilgi veren Başkan Keskin, "2B arazilerinin satışıyla ilgili yeni düzenlemeler, indirimler yapıldı. Bu ilçemiz için sevindirici bir durum. Öte yandan hisseli tapularla ilgili çözüme neredeyse yaklaştık. Bunu da halledersek ilçemiz gelişim hızına hız katacak" diye konuştu.

Keskin, ikincisi düzenlenen Uluslararası İstanbulensis Şiir Festivali'yle Sultanbeyli'nin kültür ve sanat ile adının anıldığını da kaydetti.

Muhabir: Metin Tokgöz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: