Sultanbeyli'de Mahalle Toplantıları

İSTANBUL (A.A) - Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, çalışmalarını aktardığı mahalle toplantılarına Mehmet Akif Mahallesi sakinleriyle devam etti.

İSTANBUL (A.A) - Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, çalışmalarını aktardığı mahalle toplantılarına Mehmet Akif Mahallesi sakinleriyle devam etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Binası'ndaki Büyük Salon'da düzenlenen toplantıda konuşan Keskin, 2B kapsamındaki arazilerin 50 yıllık sorun olduğunu, çözüm için oluşturulan komisyonda ve her platformda ilçenin ekonomik durumunu anlattıklarını kaydetti.

Keskin, "Sultanbeyli halkı Anadolu'nun çeşitli yerlerinden geldi. Bu arsalara bedel ödeyerek aldı. Bundan dolayı burada sadece halkın oturduğunu ifade ettik. İlgili kurumlara öneride bulunduk. 400 metrekare altının ayrı, 400 metrekare üzerinin ayrı değerlendirilmesi gerektiğini ifade ettik. Nitekim bu talebimiz olumlu sonuçlandı. Sultanbeyli'de bulunan arsaların çoğunluğu zaten 400 metrekare altındadır" bilgisini verdi.

Reklam
Reklam

Keskin, hisseli parseller konusunda çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini, konuyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve ilgili bakanlıklarla çok sayıda görüşme yaptıklarını kaydederek, "Bu görüşmelerin sonucunda istediğimiz neticeyi tam olarak alamayınca konuyu Başbakanımıza taşıdık. Başbakan bizzat ilgilendi ve talimatıyla bakanlıklarla konuyu masaya yatırdık. Hisseli parsel konusunda Başbakanımız bize ciddi destek verdi ve vermeye de devam ediyor. Bu aşamada vatandaşımız hissesi parselleri almak için hazırlıklı olmalı" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Metin Tokgöz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: