Sultanbeyli'de Mahalle Toplantıları

İSTANBUL (A.A) - Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Yavuz Selim Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

İSTANBUL (A.A) - Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Yavuz Selim Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, toplantıda konuşan Keskin, mahalle toplantıların verimli geçtiğini belirtti.

"Gölet Projesi"nin bitmek üzere olduğunu aktaran Keskin, "Mahallemizi ve ilçemizi ilgilendiren çok büyük bir projeydi. Diğer taraftan ilçemizde yapımı devam eden bir hastanemiz var. Onun da bitmesiyle ilçemizin bir eksiği daha giderilmiş olacak. Yeni bir ağız ve diş sağlığı merkezini hayata geçireceğiz. Ayrıca yeni hizmet binalarıyla ilçemizde hizmetin kalitesi arttı" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Keskin, ilçedeki eğitim ve kültür çalışmalarına da değinerek, gençleri madde bağımlılığından korumak için programlar düzenlediklerini kaydetti.

Çözüm sürecinin Türkiye'nin en önemli gelişmelerinden olduğunu vurgulayan Keskin, "Bugüne kadar bu sorun çözülmedi. Eğer biz ülke olarak bu sorunu çözersek geleceğimiz daha da aydınlık olacak" değerlendirmesinde bulundu.

Muhabir: Metin Tokgöz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: