Sultanbeyli'de Metruk Binalar Yıkılıyor

İSTANBUL (A.A) - Sultanbeyli'de tehlike arz eden metruk binalar yıkılıyor.

İSTANBUL (A.A) - Sultanbeyli'de tehlike arz eden metruk binalar yıkılıyor.

Sultanbeyli Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, ilçede metruk halde bulunan ve vatandaşların güvenliğini tehdit eden binalar, tek tek tespit ediliyor.

Belediye ekipleri, gelen şikayetler ve talepler üzerine yaptıkları incelemenin ardından şimdiye kadar 161 yapıda yıkım gerçekleştirdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, sahipsiz ve bakımsız yapıların vatandaşların güvenliği açısından tehlikeli olduğunu belirterek, "Bu yapılarda vatandaşlara zarar verebilecek kişilerin barındığını tespit ettik. Bu çerçevede çalışmalarımızı yaptık. Amacımız daha yaşanabilir bir Sultanbeyli inşa etmek" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Keskin, vatandaşların huzuru, güvenliği ve refahının öncelikli konular olduğunu vurgulayarak, çalışmalarını bu çerçevede yürüttüklerini, yıkılacak binaların sahiplerini tebligat göndererek bilgilendirdiklerini kaydetti.

Muhabir: Metin Tokgöz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: