Sultanbeyli’de soygun

Sultanbeyli’de 14 yaşındaki çocuğun olduğu işyerine gelen bir kişi, zor kullanarak kasadan aldığı yaklaşık 300...

Sultanbeyli’de 14 yaşındaki çocuğun olduğu işyerine gelen bir kişi, zor kullanarak kasadan aldığı yaklaşık 300 TL ile kayıplara karıştı.
Olay Mimarsinan Mahallesi, Selçukhan Caddesi 224/B’de ki bir milyoncu olarak tabir edilen alışveriş mağazasında meydana geldi. Babasının rahatsızlığı nedeniyle geçici olarak iş yerinde bulunan 8. Sınıf öğrencisi Necmettin Uzun’un (14) olduğu sırada dükkana gelen motosikletli kişi, kendisini toptancı olarak tanıttı. Raftaki eşyaları kurcalayan şahıstan şüphelenen Uzun, yanında bulunan dayısının oğlu Yusuf Çoban’dan (13) işyerinin üst katında ikamet eden babası Kerem Uzun’u çağırmasını söyledi.
Çoban’ın işyerinden çıkmasıyla birlikte kasaya doğru yönelen zanlı bir yandan da elini beline götürerek Uzun’dan kasadaki paraları vermesini istedi. Uzun’un direnmesi üzerine çocuğu kenara iten zanlı, kasadaki yaklaşık 300 TL’yi alarak motosikleti ile kayıplara karıştı. İşyerine gelerek soyulduklarını öğrenen Kerem Uzun da durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelerek incelemelerine başlayan polis ekipleri zanlının yakalanması için çalışma başlattı.
İş yerine gelen motosikletli bir şahsın, kendisini toptancı olara tanıtıp raftaki eşyaları karıştırmaya başladığını söylen Uzun, yaşadıklarını şu sözlerle aktardı: "Ben şahıstan şüphelendiğim için yanımdaki dayımın oğlunu babamı çağırması için yolladım. Bu sırada zanlı bir elini beline doğru götürerek kasaya yöneldi ve benden kasadaki paraları vermemi istedi. Ancak ben direnince beni ittirerek kasadaki paraları aldığı ve motosikleti ile kaçtı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz