Sultanbeyli'de Yangın

 Sultanbeyli'de 3 katlı binanın zemin katındaki mobilya atölyesinde çıkan yangında, aralarında bir bebeğin de bulunduğu 5 kişi dumandan etkilendi. 

Sultanbeyli'de 3 katlı binanın zemin katındaki mobilya atölyesinde çıkan yangında, aralarında bir bebeğin de bulunduğu 5 kişi dumandan etkilendi. Hamidiye Mahallesi Bulut Sokağı'ndaki 3 katlı binanın zemin katında bulunan mobilya atölyesinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sultanbeyli ve Yenişehir itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, polisler de çevrede güvenlik önlemi aldı. Dumandan etkilenen biri bebek 5 kişiye ilk müdahale, olay yerindeki sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Çevredeki hastanelere götürülen bu kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu söndürüldü. Mobilya atölyesinde hasar meydana geldi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: