Sultandağı’nda 700 Kişiye İftar Yemeği Verildi

Kimse Yok Mu Derneği Afyonkarahisar Şubesi, iftar yemeklerini şehir merkezinin dışına taşıdı. Sultandağı’nda kurulan iftar...

Kimse Yok Mu Derneği Afyonkarahisar Şubesi, iftar yemeklerini şehir merkezinin dışına taşıdı. Sultandağı’nda kurulan iftar sofrasında 700 kişiye yemek verildi.

Kimse Yok Mu Derneği Şube Başkanı Mustafa Çobanoğlu, her yıl şehir merkezinde verdikleri iftar yemeklerine devam ettiklerini belirterek, iftar sevincini her yere götürmeye başladıklarını söyledi. Ramazan sevincini herkese yaşatmak istediklerini belirten Çobanoğlu, şöyle konuştu:

"Bu kapsamda ilimizin güzel ilçelerinden Sultandağı’ndan başladık. Sultandağı Belediyemizin katkılarıyla 700 kişiye iftar verdik. Ramazan bayramından önce şehit ve gazilerimizi giydireceğiz, dernek olarak her türlü sorunlarında yanlarında olacağız”

Reklam
Reklam

Sultandağı’ndaki iftar yemeğine, Sultandağı Belediye Başkanı Osman Acar, Dereçine beldesi Belediye Başkanı Rahmi Akyıl, ilçe protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: