Sultangazi'de 5 ölümlü patlama kamerada

Sultangazi'de 5 vatandaşın hayatını kayebttiği patlama görüntüleri ortaya çıktı. Geçen hafta yaşanan patlamada 5 vatandaş...

Sultangazi'de 5 vatandaşın hayatını kayebttiği patlama görüntüleri ortaya çıktı. Geçen hafta yaşanan patlamada 5 vatandaş hayatını kaybetmişti.

Edinilen bilgiye göre, olay Sultangazi Gazi Mahallesi İsmet Paşa Caddesi'ndeki Can Türkü Evi’nde meydana geldi. İddiaya göre, geçen hafta iş yerinde yapılan ses izolasyonu ve kartonpiyer çalışması sırasında türkü barda patlamalar meydana geldi. Patlamalarda kartonpiyerci Muharrem Duran (28) olay yerinde yanarak hayatını kaybetti. İş yeri sahibi Veli Erdoğan, oğlu Can Erdoğan, türkü evi çalışanı Akan Şimşek ve kartonpiyer işçisi Çetin Aksoy da kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Patlama anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamera görüntülerinde patlama anı ve patlama sonrasında yaşanan panik görülüyor. Görüntülerde hayatını kaybeden Can Erdoğan’ın son kez iş yerine girdiği görülüyor.

Patlamayı, iş yeri sahibi Veli Erdoğan’ın esnaf arkadaşları anlattı. Patlama öncesinde kahvede oturduklarını söyleyen esnaf, şunları ifade etti: "Restoranın sahibi Veli Bey de kahvenin merdiveninde oturuyordu. Veli Bey daha sonra restorana gitti. Veli Bey restorana girdikten bir kaç dakika sonra patlama meydana geldi. İlk patlama arka taraftaki cepheden meydana geldi. Diğer taraftan içeri girmeye çalıştık. Ardından ikinci patlama oldu ve ortalığı duman sardığı için içeri giremedik. Olay yerine itfaiye geldi ve yangını söndürdü. Arkadaşın biri olay yerinde vefat etti. Diğer arkadaşları ambulansla hastanelere gönderdik ama maalesef hiç birini kurtaramadık." dedi.

Öte yandan, patlamada hayatını kaybedenlerden birinin organlarını bağışladığı öğrenildi.

İş yeri sahibi Veli Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı olarak çalıştığı ve boş zamanlarında da türkü bara geldiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: