Sultangazi'de Bir Evde Tüp Patladı: 1 Yaralı

Sultangazi'de bir evde piknik tüpünün patlaması sonucu 1 kişi yaralandı.

Sultangazi'de bir evde piknik tüpünün patlaması sonucu 1 kişi yaralandı.

Olay, akşam saat 22.30 sıralarında Sultangazi ilçesi Sultangazi Mahallesi 41. Sokak'ta Adem Irmak ve Ahmet Arslan'ın birlikte oturduğu evde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, sızıntı yaptığı tahmin edilen tüp, çakmakla yakılmak istediği sırada patladı. Olayda Ahmet Arslan yaralandı. Patlama nedeniyle evde hasar oluştu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Yaralı Ahmet Arslan, ambulansla Bezmi Alem Valide Sultan Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ayakta tedavi edilen Arslan, daha sonra olayla ilgili bilgisine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Reklam
Reklam

Çevrede oturan Burak Sipahioğlu adlı bir vatandaş, "Patlama sesi geldi ve biz önceleri önemsemedik ama daha sonra dışarıdan bağrışmaları duyduk. Bunun üzerine dışarı çıktık, baktık, polislerin geldiğini gördük. Daha sonra olay yerine gittik ve patlama olduğunu öğrendik. Tüp patlamış" dedi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: