Sultangazi’de Silahlı Kuyumcu Soygunu

Sultangazi’de, bir kuyumcuya gelen silahlı iki kişi, içeridekileri etkisiz hale getirdikten sonra yaklaşık 75 bin...

Sultangazi’de, bir kuyumcuya gelen silahlı iki kişi, içeridekileri etkisiz hale getirdikten sonra yaklaşık 75 bin lira değerindeki altını alarak kayıplara karıştı.

Saat 10.30 sıralarında Yunus Emre Mahallesi 1425. Sokak’ta bulunan bir kuyumcuya gelen silahlı iki kişi, dükkana girdi. İçeridekileri etkisiz hale getiren soyguncular, yaklaşık 75 bin lira değerindeki altını alarak kendilerini bekleyen otomobile binip uzaklaştı.

Olay yerine gelen polis, kuyumcuda inceleme yapmaya başladı. Olay sırasında kuyumcuda bulunanlar ve görgü tanıklarının ifadesini alan polis, soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı.

Reklam
Reklam

Bu arada görgü tanıkları, “İki kişi gördüm, ellerinde uzun namlulu silahlar vardı. Kuyumcudan çıkıp kendilerini bekleyen araca binerek kaçtılar.” diyerek olayı anlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: