Sultangazi'yi sel vurdu

İstanbul'da etkili olan sağanak yağışı Sultangazi'de bir çok bodrum katlarında su baskınına ve çatıların uçmasını uçurdu.

İstanbul’da öğlen saatlerinde başlayan sağanak yağış ve fırtına Sultangazi’de hayatı felç etti. Çatıların havada uçuştuğu fırtınada İsmetpaşa 75.Yıl Gazi Mah.50.Yıl ,Zübeyde Hanım ve Habipler Yayla Mahallesinde işyerleri ile binaların bodrum katlarında su baskınına neden oldu.

Devletin hizmetleri getirmede yine yetersiz kaldığı baskınlarda vatandaş kendi imkanlarıyla suları tahliye etmeye çalıştı.

50 Yıl Mahallesinde Eski Edirne Asfaltına yakın bir bölgede bir çatının uçması elektrik kesilmesine neden oldu . Çatının sebep olduğu elektrik kesilmesi sebebiyle Topkapı -Habipler Tramvay hattında seferlerin aksamasına neden oldu.

Reklam
Reklam

Küçük çaplı yaralanmalara neden olan aşırı yağış ve fırtına yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Bir çok yolun kullanılmaz hale geldiği ilçede çöken asfaltlar nedeniyle ulaşımda ciddi aksamalar oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: