Sultanhisar'da Kur'an-I Okuma Kursu Açılacak

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile Hayrat Vakfı arasında Nisan ayında...

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile Hayrat Vakfı arasında Nisan ayında imzalanan işbirliği protokol çerçevesinde Sultanhisar'da Kur'an-ı Kerim okuma kursu açılacak.

Sultanhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce Bay ve Bayanlara yönelik ayrı gruplar halinde 40 saatlik 'Kur'an-ı Kerim Okuma Kursu' açılacağını belirten Merkez Müdür Yardımcısı Eyüp Nacak; "Kuran-ı Kerim okuma kursu bayanlar için 28 Mayıs 2012 pazartesi 17:30'da Halk Eğitim Merkez binamızda açılacaktır. Erkekler için ise Kuran-ı Kerim Okuma Kursu Hayrat Vakfı işbirliği ile yeterli kursiyer sayısına ulaşılınca açılacaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Müdür Yardımcısı Nacak, Kuran-ı Kerim Okuma kursuna katılmak isteyenlerin www.sultanhisarhem.gov.tr isimli sitede yer alan Kurs Başvuru bölümünü kullanarak ön kayıt yapabilir ya da merkezimize şahsen başvurabileceklerini ifade ederek, kişilerin Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ve Okuma Yazma bildiğine dair belge yada Diploma Fotokopisi ile kursa başvurabileceklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz