Sultanköy'e Doğalgaz Müjdesi

Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan, "Sultanköy'ü doğalgaza kavuşturma çabası içerisindeyiz. Bunun çözüm yollarını da bulmak üzereyiz" dedi.

Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan, "Sultanköy'ü doğalgaza kavuşturma çabası içerisindeyiz. Bunun çözüm yollarını da bulmak üzereyiz" dedi.

Sultanköy Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada Çorlu Doğalgaz Dağıtım AŞ. (ÇORDAŞ) Genel Müdürü Rıza Temizkan, Sultanköy Belediyesi'ne gelerek Belediye Başkanı Ersin Çolpan ile görüştüğü belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Çolpan, son 10 yılda hem sanayi alanında, hem de konut alanında büyüyen belde için doğalgazın olmazsa olmaz ihtiyaçların başında geldiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Çolpan, "Sultanköy'ü doğalgaza kavuşturma çabası içerisindeyiz. Bunun çözüm yollarını da bulmak üzereyiz. Beldemiz sınırları içinde 14 sanayi ve enerji kuruluşu faaliyet göstermekte, 5 sanayi ve enerji kuruluşu ise inşaat faaliyeti aşamasındadır. Beldemize doğalgazın gelebilmesi için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na gerekli başvuruyu yaptık. Ayrıca doğalgazla ilgili konuyu belediye meclis toplantısında görüşerek karara bağlayacağız. Olumlu sonuçlar aldığımız doğalgaz başvurumuzun tüm halkımıza hayırlı olmasını, temiz enerjili günler diliyorum."

Muhabir: Yavuz Karaduman/Muhterem Erkul

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: