Sultanlar hata yapmadı

Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Lig 5.Grupta liderlik koltuğunda oturan Kayseri OSB Teknik Koleji Atletikspor ligin 14.haftasında sahasında oynadığı maçta hata yapmayarak Mersin Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 mağlup etti.Kayseri OSB Spor Salonunda oynanan karşılaşmada rakibini ilk sette zorlanmasına rağmen 25-23, ikinci sette 25-15 ve üçüncü sette 25-18 mağlup eden Mavi-Siyahlılar haftayı galibiyetle kapatarak liderliğini sürdürdü.

Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Lig 5.Grupta liderlik koltuğunda oturan Kayseri OSB Teknik Koleji Atletikspor ligin 14.haftasında sahasında oynadığı maçta hata yapmayarak Mersin Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 mağlup etti.
Kayseri OSB Spor Salonunda oynanan karşılaşmada rakibini ilk sette zorlanmasına rağmen 25-23, ikinci sette 25-15 ve üçüncü sette 25-18 mağlup eden Mavi-Siyahlılar haftayı galibiyetle kapatarak liderliğini sürdürdü. İlk sete tutuk başlayan filenin sultanlarını 2 sayı ile kazanarak sette durumu 1-0 yaptı. İkinci sette üstün bir oyun ortaya koyan Mavi-Siyahlılar rakibine iyi oyununu kabul ettirdi ve 25-18 kazanarak skoru 2-0 yaptı. Son sette rakibi karşısında iyi oyununu deva ettiren Kayseri OSB Teknik Koleji Atletikspor skoru 3-0 yaptı ve sahadan rahat bir galibiyetle ayrılmasını bildi.
Rakibi Mersin Büyükşehir Belediyespor karşısında aldığı 3-0’lık sonuçlar Mersin ekibini eli boş gönderen Mavi-Siyahlılar 2018 yılını galibiyetle kapattı.
Şampiyonluk yoluna hedefine emin adımlarlar ilerleyen Kayseri OSB Teknik Koleji Atletikspor 2019 yılının ilk maçında 6 Ocak 2019 tarihinde en yakın takipçisi Kuzeyboruspor ile en kritik karşılaşmasına çıkacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz