Sultanların Keyfi Yerinde

Bu yıl bayanlar Voleybol 1. Liginde mücadele edecek olan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Voleybol...

Bu yıl bayanlar Voleybol 1. Liginde mücadele edecek olan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, Bulgaristan kampında moral buldu. Bulgaristan kampında karşılaştığı Kazanlık takımını 3-1 yenen filenin sultanları Bulgaristan’ın 1. lig takımlarından CSKA Sofya ve Maritza Plovdiv takımlarıyla yapacağı maçların ardından hazırlık kampını tamamlayacak.

Başarılı bir sezonu geride bırakarak adını Bayanlar Voleybol 1. Ligine yazdırmayı başaran Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, 2012-2013 sezonu hazırlıklarını Bulgaristan kampında sürdürüyor. Hazırlık maçları için gittiği Sofya’da, ilk maçında Bulgaristan 1. Lig takımlarından Kazanlık ile karşılaşan filenin sultanları, rakibini 3-1’lik skorla geçti. Bu arada Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün yeni transferi Arjantin Milli Takım oyuncusu Georgina Pinedo da hazırlık kampına katıldı. Yeni transferlerle güç kazanan filenin sultanları, Bulgaristan’ın 1. lig takımlarından CSKA Sofya ve Maritza Plovdiv takımı ile yapacağı maçların ardından hafta sonu hazırlık kampını tamamlayacak.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Bayanlar Voleybol 1. Liginde kalıcı olmak istediklerini, bu nedenle kampın motivasyon ve takım ruhu için gerekli olduğunu vurguladı.

Çok hazırlık maçı oynayıp, takımda uyumu sağlamak istediklerini belirten Antrenör Emin İmen, ''Kamp dönüşü Çanakkale Grubu'nda Türkiye Kupası maçlarında tur için mücadele edeceğiz. Lig maçlarına kadar 3-4 hazırlık maçı oynamak istiyoruz'' dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: