Suluova Dernekler Platformu'nca Iftar Programı Düzenlendi

Suluova Dernekler Platformu'nca üniversiteli öğrenciler yararına iftar programı düzenlendi.

Suluova Dernekler Platformu'nca üniversiteli öğrenciler yararına iftar programı düzenlendi.

Bu yıl ikinci kez düzenlene ve açık havada gerçekleştirilen iftara yaklaşık 2 bin kişi katılarak iftar yaptı.

Düzenlene programa katılan Amasya Valisi Celil Öz, iftar programında oluşturulan örnek birlikteliğin çok anlamlı olduğunu söyledi.

Suluova'nın son yıllarda özellikle hayvancılık ve tarım alanındaki çalışmalarla bir dönüşüm içinde olduğunu ve artık Suluova'nın daha yaşanabilir bir ilçe konumuna geldiğini belirten Öz, "Sivil toplum platform üyeleri bu noktada sorumluluk almış durumdalar. Eğitim ve ekonomi alanında önemli katkılar sağlıyorlar. İlçe halkını bu güzel birliktelik içinde görünce burada bulunmaktan bir kez daha memnun oldum' dedi.

Reklam
Reklam

Suluova Dernekler Platform Sözcüsü Rızvan Korkmaz ise sorunlarını çözmüş ve gelişmiş bir Suluova olmak için güçlerini birleştirdiklerini söyledi.

Muhabir: Murat Arslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: