Suluova Kaymakamlığı Proje Ekibi, Çalışmalarını Sürdürüyor

Suluova Kaymakamlığı proje ekibinin, AB fonlarına yönelik 7 konuda proje hazırlığında olduğu bildirildi.

Suluova Kaymakamlığı proje ekibinin, AB fonlarına yönelik 7 konuda proje hazırlığında olduğu bildirildi.

Kaymakam Harun Sarıfakıoğulları, yaptığı açıklamada, ilçenin sosyo-ekonomik açıdan kalkınmasına yönelik çalışmalar yapan proje ekibinin AB fonlarına yönelik 7 konuda proje hazırladığını söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından desteklenen, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından hibe çağrısına çıkılan "Sektörel Yatırım Alanlarında Genç İstihdamının Desteklenmesi (PYE II)" hibe programına yönelik proje sunma çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Sarıfakıoğulları, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Projelerin hazırlanması konusunda çalışma grupları oluşturuldu. Çalışma gruplarımız tarafından tekstil, orman ürünleri, inşaat bakım onarım, sağlık, turizm, otomotiv ile bilgi ve iletişim teknolojileri konularında projeler hazırlanarak 8 Şubat 2013 tarihinden önce Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na gönderilecektir."

Muhabir: Murat Arslan / Fatma Kalay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: