Suluova'da Anaokulu Öğrencilere Oyuncak Dağıtıldı

Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 20 anaokuluna Kaymakam Sarıfakıoğulları tarafından oyuncak ve çeşitli malzemeler dağıtıldı.

Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 20 anaokuluna Kaymakam Sarıfakıoğulları tarafından oyuncak ve çeşitli malzemeler dağıtıldı.

İlçedeki ana okullarını ziyaret eden Kaymakam Sarıfakıoğulları, okul öncesi öğretmenlerinden eğitimler ile ilgili bilgiler alarak anaokulu öğrencileriyle yakından ilgilendi.

Tespit edilen eksiklikleri imkanlar ölçüsünde gidermeye çalıştıklarını belirten Sarıfakıoğulları, "Çocuklarımızın ilkokul eğitimine başlamadan önce eğitim alması eğitim ve sosyal hayatlarına büyük kazanımlar sağlıyor. Daha bilgili, daha sosyal, daha başarılı ve daha mutlu bireyler olmaları için okul öncesi eğitim çok önemlidir. Anne ve baba tarafından aile içinde çocuklara verilen bilgi ve beceriler ana okullarımızda tamamlanıyor" dedi.

Reklam
Reklam

İlçe geneli olarak okul öncesi okullaşmada büyük başarı yakaladıklarını söyleyen Sarıfakıoğulları, okul öncesi okullaşmada başarılarının yüzde 94 olduğunu, geriye kalan yüzde 6'lık kısmın da okullaşması için gerekli çalışmaları yaptıklarını vurguladı.

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hayrettin Yılmaz ise, yeni ve farklı şeylerin çocukları daha çok motive ettiğini belirterek, eksikleri ve ihtiyaçları tespit edilen 20 ana sınıfını bizzat ziyaret ederek okul malzemeleri ve çeşitli oyuncaklar verdiklerini kaydetti.

Muhabir: Murat Arslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: