Sumbas'ta Belediye Çalışmaları

Sumbas Belediye Başkanı Mustafa Nuri Nuhoğlu, imkanlar dahilinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Sumbas'ı köy görüntüsünden modern görünümlü şehir haline getirmeye çalışıyoruz"

Sumbas Belediye Başkanı Mustafa Nuri Nuhoğlu, imkanlar dahilinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Sumbas'ı köy görüntüsünden modern görünümlü şehir haline getirmeye çalışıyoruz" dedi.

Atatürk Caddesi'nde devam eden kavşak çalışmasını yerinde inceleyen Nuhoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 1996 yılında ilçe olan Sumbas'ın başta alt yapı hizmetleri olmak üzere tüm sorunlarını çözmek için gayret ettiklerini söyledi.

Sumbas'ın yollarının sağlıklı olmadığını ve bunu göz önünde bulundurarak çalışmalarının sürdürdüklerini anımsatan Başkan Nuhoğlu, "Sumbas'ı köy görüntüsünden modern görünümlü şehir haline getirmeye çalışıyoruz. Sumbas Lisesi'nden belediyeye kadar bölümünü, geçtiğimiz yıl bulvar haline dönüştürdük. Şimdi de günden güne yoğunluk gösteren trafik akışını rahatlatmak için Kaymakamlık önündeki kavşağı dönerli kavşak haline dönüştürüyoruz. Vatandaşımızın rahatlığı için belediye olarak işin bir an önce tamamlanması için çalışıyoruz. Yakın zamanda çalışmaların tamamlanarak vatandaşımızın hizmetine sunacağız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Belediyenin kıt imkanlarıyla yakın zamanda kaldırım çalışmalarını başlatacaklarını da anlatan Nuhoğlu, ilçenin şu ana kadar kanalizasyon sorununun çözülemediğini bu sorunu da çözebilmek için proje çalışmalarının sürdürüldüğünü sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: