Suna Küre Ak Parti İlçe Teşkilatı'nda açıklamalar da bulundu

Küre Ak Parti Belediye Başkan Adayı'ndan sitem dolu açıklamalar

SUNA AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI’NDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Küre Belediye Başkan Adayı Ayhan Suna , yaklaşan 30 Mart yerel seçimler öncesinde Küre Ak Parti İlçe binasında ‘’ Partimiz üzerinden ve ailemiz üzerinden yıpratma politikası uygulanıyor ‘’ diyerek sitem dolu açıklamalarda bulundu.

Suna; ‘’ Hastanemiz de çalıştıkları süre içerisinde gecesini gündüzünü birbirine katan Aile Hekimlerimizin kendi istekleri doğrultusunda tercihlerini kullanarak gittikleri şimdiye kadar yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz ‘’ dedi.

Reklam
Reklam

‘’Aile Hekimliği’nin boşalması ile yerine gelecek Aile Hekimlerimiz için Halk Sağlık Müdürlüğü ve Kastamonu Milletvekillerimiz ile görüşülerek yakın zamanda doktor gönderilecektir ‘’ diyerek sözlerini sürdüren Suna ; ‘’ Üç doktorumuzla acil ve poliklinikler hizmet vermektedir. Biz halkımız için mücadele ettik , bizi yıpratmak isteyenler , Hastane üzerinden siyaset yaparak, Aile Hekimlerini Ayhan Suna gönderdi , deyip Ailemiz ve Teşkilatımızı karalamaya kesinlikle kimsenin gücü yetmeyecektir. Aile Hekimlerini kimse gönderemez, bizlerin böyle bir hakkı yoktur. Aile hekimleri kendi seçimleri doğrultusunda gidebilir.buna değil Ayhan Suna kimsenin gücü yetmez ‘’vurgusunu yaptı.

Suna ; ‘’ Biz halkımızın her zaman her şeyin en iyisine layık olduğunu bildik. Sağlık konusunda da hizmet için aile hekimleri ve diğer personelle hiçbir zaman iletişimi koparmadık. Ailem ve kendi üzerimden siyaset yapanlar söyle bir geriye dönüp kendilerine baksınlar ‘’ çağrısında bulundu.

‘’ Soruyorum sizlere Sağlık Ocağı ve TSM İlçemizde hizmet ederken, 10 Yataklı entegre Hastanesi nasıl oldu, Hastanemiz olmadan önce kapılara yazı yazmadılar mı Saat : 17.00 dan sonra 112 arayıp acil hastalara bakılmayacak, enjeksiyon saati gelmeden kapılar kilitlenmedi mi, kapılardaki ziller sökülmedi mi, Belediye ilanıyla Saat 17.30’da Sağlık Ocağı 112 aramadan hastalara bakılmayacak ilanları okutulmadı mı ‘’ bunları nasıl çabuk unuttuk hatırlatmasında bulundu.

Reklam
Reklam

‘’Aile hekimlerimizin , diş doktorumuzun en yakın zamanda ilçemize görevlendirme yapılarak 24 saat her zaman hizmet verecektir. Bu bizlerin ve Sağlık Bakanlığı’nın Hizmet görevidir’’ diyerek açıklamalarına devam eden Suna; ‘’ Kimse Ayhan Suna’yı , Teşkilatımızı, Ailemizi karalayarak kirli siyaset yapmaya hakkı yoktur. Hizmet kapı da acil önünde hasta gelmeden veriliyor. Bizler Aile Hekimleri’nden memnunduk kendileriyle görüşüyorduk. Küre’yi çok sevdiklerini kendi istekleriyle ayrıldıklarını kendileri de söylediler’’ dedi.

‘’ Daha iyi hizmet vermek için hastane lojmanlarını büyüterek, araç ve gereçlerin temini yaparak elimizden ne geliyorsa yapacağız. Onlar her zaman kendilerini yıpratırlar bizler hizmet üreterek bunlara fırsat vermeyeceğiz. Bizler 30 Mart akşamı Küre’mizi Ak Belediyecilik ile buluşturacağız, iktidarın faydalarından yararlanılarak daha güzel hizmetler vererek, gözümüzün önüne bakıp, hizmete devam yola devam diyeceğiz’’ ifadesini kullandı.

Son olarak; ‘’ bizim gücümüz millet. Daima hizmet, daima millet diyerek gece gündüz çalışarak karalı bir yolda yürüyeceğiz, Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun, hakkımızda en hayırlısı ne ise Allah onu nasip etsin ‘’ dedi.

Reklam
Reklam

Haber : Erdal KARAHALİLOĞLU

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: