Sunar, Kapadokya Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, beraberinde Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci ve il...

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, beraberinde Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci ve il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Ziyarette AK Parti İl Başkanı Sunar’a, yerel gazete, televizyon ve radyoların faaliyetleri ve sorunları hakkında bilgiler veren cemiyet başkanı Osman Koca, yerel basının son yıllarda ciddi sorunlarla karşı karşıya kaldığını ve konuda AK Parti iktidarından bir çalışma beklentisi içerisinde olduklarını ifade etti. Gazetecilere yıpranma payının yeniden verilmesi konusunda AK Parti yöneticilerine teşekkür eden Koca, yerel basının daha fazla desteklenmesini istediklerini vurguladı.

Reklam
Reklam

Sunar ise, yerel basın çalışanlarının ne gibi şartlar altında yayın hayatlarını sürdürdüklerini bildiklerini ifade ederek, basın çalışanlarının sorunlarının çözümü için iktidarlarının çaba gösterdiğini kaydetti. Kendilerine ulaşan sıkıntılar konusunda AK Parti Nevşehir Milletvekillerini de bilgilendireceklerini vurgulayan Sunar, özverili çalışmalarından dolayı gazetecileri kutladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: