Sunay Akın ‘mahya Işıkları’ İle Antalyalılarla Buluştu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, iftar sofralarını her gün başka bir mahalleye taşımaya...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, iftar sofralarını her gün başka bir mahalleye taşımaya devam ediyor.

Kepezaltı Mahallesi Açık Pazar Alanı’nda kurulan iftar sofrasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İftara yaklaşık bin 500 kişi katılırken, vatandaşlar dualar eşliğinde oruçlarını açtı.

Karaalioğlu Parkı orta miradorda düzenlenen Ramazan Şenlikleri ise devam ediyor. Her akşam farklı etkinliklerle devam eden Ramazan Şenlikleri’nde şair-yazar Sunay Akın, Antalyalılarla buluştu. Halkın yoğun ilgi gösterdiği Sunay Akın’ın tek kişilik gösterisi büyük beğeni topladı. Sunay Akın, Ramazan öyküleri ve tarihin bilinmeyenleriyle dinleyicileri geçmişe götürdü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: