Sunay Akın’la Tarihi Yolculuk

Her gösterisinde izleyenlere bakmakla görmek arasındaki farkı öğreten ünlü şair ve yazar Sunay Akın, ‘Ekinlerden...

Her gösterisinde izleyenlere bakmakla görmek arasındaki farkı öğreten ünlü şair ve yazar Sunay Akın, ‘Ekinlerden Başaklara’ adlı tek kişilik gösterisiyle Bursalıları hem güldürdü, hem de tarihi yolculuğa çıkarttı.

Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) bir okula destek amacıyla düzenlenen gecede sahneye çıkan ünlü şair ve yazar Sunay Akın, olaylara farklı gözle bakmanın ve sorgulamanın önemini anlattı. Bilinen konuları araştırarak gizli kalmış yönlerini kendi üslubuyla anlatan ünlü şair, insanoğlunun uçuş serüvenini, uzay yolculuğunu, kendi çocukluk hatıralarını esprili bir şekilde dile getirdi. Tarihe mal olmuş şahsiyetlerin hayatlarından kesitler sunan Sunay Akın, İstanbul Taksim Meydanı’ndaki Cumhuriyet Anıtı’nın bilinmeyen yönlerini de anlattı. ‘Ekinlerden başaklara’ adlı tek kişilik gösterisinde Bursalıları kimi zaman kahkahaya boğan, kimi zaman hüzünlendiren Sunay Akın, gösterisinin sonunda salonu dolduranlardan büyük alkış aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz