Sunderland'de deprem!

İngiltere Premier Lig'de sezon tamamlandı ancak Sunderland'de sular bir türlü durulmuyor. Ligde kalmayı son anda başaran İngiliz ekibi aralarından yıldız futbolcu Dwight Yorke'un da bulunduğu 7 oyuncuyla yollarını ayırdı.
Premier Lig'de sezon tamamlanmasının ardından İngiliz ekibi Sunderland'de değişim operasyonu başladı. Ligde kalmayı son anda başaran Sunderland, takımın tecrübeli isimlerinden eski Manchester United'lı Dwgiht Yorke'u serbest bıraktı. Zaten sezon sonunda sözleşmesi biten 37 yaşındaki Trinidad&Tobagolu futbolcuya yeni sözleşme önerilmeyeceği bildirildi.
Manchester United formasıyla 4 sezonda 3 Premier Lig ve 1 kez de Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu yaşayan Dwgiht Yorke, bu sezon Sunderland formasını sadece 8 maçta giyebildi. Yorke, son maçını ise yaklaşık 1 ay önce Manchester United'a karşı oynadı.
Sunderland, Dwight Yorke'un yanı sıra, İrlandalı golcü David Connolly, Arnau Riera, kaleciler Darren Ward ve Nick Colgan, genç defans oyuncuları Peter Hartlet ve Niall McArdle gibi isimlerle de yollarını ayırdı.

Reklam
Reklam