Sungurlar 13. bölümde Şahmaran hain planlar yaptı

Ekranların heyecan dozu yüksek dizisi Sungurlar son bölümü Stv'de ekrana geldi. Her hafta büyük bir heyecanla izlenen Sungurlar 13. bölümde Şahmaran, Maya'yı yakalamak için plan yaptı. Serdar Komutan'la kaçan Maya bu bölümde yakalanacak mı merak konusu oldu.

Samanyolu Tv ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Sungurlar son bölümüyle sevenleriyle buluştu. Ortadoğu ve Türkiye üzerinde oynanan büyük oyunları ekrana taşıyan Sungurlar 13. bölümde yeni gelişmeler eksik olmadı. Seyirci bu bölümde de yaşanacak gerilim ile ekrana kitlendi. Şahmaran'ın ölüm listesindeki Maya'nın Serdar Komutan'la kaçışı sürdü. Diğer yandan örgütün içine sızan Meryem Celil'in dinlendiğini öğrendi. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı dizi Sungurlar son bölümü ekrana geldi.

Sungurlar 13. bölümde Şahmaran'ın ölüm listesindeki Maya'nın, Serdar Komutan'la beraber kaçışı devam etti. Diğer yandan doktor Deniz, Celil'in yakasına taktığı cihaz sayesinde Serdar'ın yerlerini tespit ederek onu yakalamaya çalıştı. Ancak Meryem, Celil'in dinlendiğini öğrendi. Bu durum hakkında bir şeyler yapmak istese de deşifre olmakla karşı karşıya kaldı. Örgütün verdiği tehlikeli bir görev yüzünden deşifre olmakla karşı karşıya olan Meryem durumdan kurtulmak için ne yapacak merak konusu oldu.

Şahmaran, Sungurlar son bölümde Serdar Komutan'ın izine ulaşır ve Maya'yı öldürmek için adamlarıyla büyük bir saldırı organize etti. Yalnız kalan ve bir kulübe içinde sıkışan Serdar'ın yardımına Meryem yetişti. Serdar, Şahmaran'ın Maya'yı ele geçirmemesi için Meryem'in Maya'yı alıp kaçmasını sağladı. Bu sırada Şahmaran'ın adamları Serdar'ın olduğu kulübeyi havaya uçurdu. Serdar'ın kulübeden sağ salim çıkıp çıkmayacağı ise merak konusu oldu.