Sungurlar 24. bölümde örgüt güçlendi

Samanyolu dizilerinden iddialı yapım Sungurlar son bölümü ile yine nefes kesti. Sungurlar 24. bölümde Sungurlar büyük bir tehlike ile karşı karşıya kaldı. Örgüt, nükleer bombanın anahtarı sayılan bir kitabı da eline geçirdi.

Samanyolu Tv ekranlarının aksiyon türündeki dizisi Sungurlar 24. bölümüyle izleyenleri yine ekran başına kitledi. Aksiyon dolu sahneleriyle heyecanlı anlar yaşatacak Sungurlar son bölümde tim büyük bir tehlikeyle karşılaştı. Meryem'i kurtarmak isteyen timin işleri bekledikleri gibi gitmedi. Öte yandan örgütün eline geçen bilgi dengeleri değiştirdi! Sungurlar 24. bölümüyle ekrana geldi.

SUNGURLAR 24. BÖLÜM ÖZETİ

Meryem'i kurtarmaya çalışırken canlı bomba tehlikesiyle karşı karşıya kalan Sungurlar, büyük bir panik yaşadı ve bombayı taşıyan çocuğu vazgeçirmeye çalıştı. Bu sırada sınırı geçmek için harekete geçen Yavuz ve Güven, Sungurlar son bölümde tehlikeli bir oyuna başvurarak Naza ve yanındaki timi atlatmak istedi. Güven yakalandı ancak oynadığı oyun Sungurlar ile Naza'nın arasını açtı. Kaçma planları yapan Güven, Naza'yı kullandı ve onu oğlu üzerinden tehdit etti. Çaresiz kalan Naza, Güven'in kaçmasına neden olurken Nükleer bombanın anahtarı sayılan önemli bir kitabın da örgütün eline geçtiği ortaya çıktı. Sungurlar 24. bölümde durumu öğrenen Sungurlar ve Naza ise şoka uğradı.