Sungurlar 30. bölümünde nefesleri kesen çatışma

Sungurlar son bölümü nefesleri kesen sahneleriyle ekrana geldi. İddialı yapım Sungurlar 30. bölümünde Bir grup teröristin eline düşen Meryem, Naza ve Doktor'un durumu kritikti.

Samanyolu Tv'nin yüksek reytingli dizilerinden Sungurlar 30. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Her hafta Cumartesi akşamı ekranlara gelen dizide neler yaşanacağı büyük bir merak konusuydu. Sungurlar son bölümünde izleyiciyi bekleyen sürprizler gelişmeler yaşandı! Bu bölümde Türkiye'de oynana oyunlara ışık tutulurken Albay'ın şehit düşmesinden sonra Albay'ın vasiyetini yerine getirmek ise Sungurlara düştü. Başrollerinde Mert Kılıç, Bora Karakul, Merve Anlağan, Mehmet Küçük, Onur Emre Teber ve Yıldız Güngör'ün rol aldığı Sungurlar 30. bölümüyle 16 Mayıs Cumartesi akşamı Samanyolu Tv'de saat 20.50'de izleyicilerle buluştu.

SUNGURLAR SON BÖLÜM ÖZETİ

Sungurlar, Celil'i Suriye'de bırakmanın acısını yaşarken Kasım, intikam almak için işkenceler ettiği Celil'in son görüntülerinin olduğu videoyu karargaha gönderdi. Görüntüleri izleyen Sungurlar, dehşete düşer. Serdar, Celil'e ulaşmak için hemen harekete geçmek istese de General'in artık Suriye'ye geçilmeyeceği konusundaki kesin emriyle büyük şok yaşadı. Ancak Kasım'ın planları bununla sınırlı değildi ve Albay'ın cenazesinde patlatacağı bomba ile büyük bir katliam gerçekleştirmek için düğmeye bastı Bu planın istihbaratını alan Sungurlar, geniş tedbirler alırken Kasım'ın oyununu bozan ise sürpriz bir isim oldu.