Sungurlar sezon finali kanlı bitti

Samanyolu ekranlarının sevilen dizisi Sungurlar 34. bölümüyle sezon finali yaptı. Aksiyon dozu yüksek dizi Sungurlar sezon finali bölümünde Serdar ve Naza'nın düğünü kanlı bitti.

Her hafta aksiyon dolu sahneleriyle izleyenlerine heyecan dolu anlar yaşatan Sungurlar son. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Başrollerini Mert Kılıç ve Bora Karakul'un paylaştığı, oyuncu kadrosunda Merve Anlağan, Mehmet Küçük, Onur Emre Teber, Yıldız Güngör, Emre Taşkıran, Zeki Gürdal, Aydın Koç ve Yılmaz Şerif'in yer aldığı Surgurlar dizisinin son bölümünde yine sürpriz gelişmeler yaşandu. Yüksek reytingleriyle ve etkileyici sahneleriyle dikkatleri çeken Sungurlar bu bölümüyle sezona veda etti. Sezon finalinde Sungurlar Timi'ni yine zor anlar bekliyordu. Kasım'ın tuzağına düşecek olan ekibin bu zor durumdan nasıl kurtulacak merak ediliyordu. Sezon finaliyle ekranlara ara veren Sungurlar 34. bölümüyle 13 Haziran Cumartesi akşamı 20.50'de Samanyolu Tv'de ekranlarına geldi.

SUNGURLAR 34. BÖLÜM ÖZETİ

Katledilmek üzere olan bir grup Türkmen'i kurtarmak için Suriye'ye giden Sungurlar, ezeli düşmanları Kasım tarafından hazırlanmış bir tuzağın içine düştü. Sungurlar son bölümde Kasım'ın planları istendiği gibi gitmedi ve Sungurlar tarafından yakalandu. Türkiye'ye getirilen Kasım, gazeteciler önünde kendisini hapishaneden kurtarana büyük bir para ödülü vereceğini söyledi. Bu haberin duyulması bölgedeki terör guruplarını harekete geçirdi. Gerekli tedbirlerin alınmasına rağmen üst üste saldırılar yaşandu Diğer bir yanda Serdar ve Naza'nın düğün hazırlıkları başladı. Ancak Sungurlar sezon finalinde ortaya çıkan bir helikopter bütün planları altüst etti.