Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya;

Çorum’un Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, yeşillendirme çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, “Amacımız yeşil bir Sungurlu...

Çorum’un Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, yeşillendirme çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, “Amacımız yeşil bir Sungurlu oluşturmaktır” dedi.

Sungurlu'ya yeşil bir kent imajı vermek için çaba sarf ettiklerini dile getiren Başkan Selahaddin Uzunkaya, ilçede bulunan ana arterler üzerindeki orta refüjler de dahil tüm alanları yeşile bürümek için çalışma yaptıklarını söyledi.

İlçeye gelen misafirlerin Sungurlu'da ki değişimi kent girişinde hissedeceğini dile getiren Uzunkaya, “Halkımızın yıllardır özlemini duyduğu yeşil bir Sungurlu için yeşillendirme çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Şehrimizi gün geçtikçe güzelleştiriyoruz. Vatandaşlarımıza, en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda Çorum Caddesi üzerinde bulunan havuzların çevresi ve Sungurlu giriş kavşağında bulunan bölümde süs bitkileri ekiyoruz. Belediye olarak yapacağımız çalışmalarla Sungurlumuzun yeşil bir kent olma özlemini gidermiş olacağız” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: