Sungurlu Belediyesi Muhtarlara Bilgisayar Hediye Etti

Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde, Belediyesi tarafından bilgisayarı bulunmayan yada eski bilgisayarları ihtiyacı karşılamayan muhtarlıklara bilgisayar hediye...

Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde, Belediyesi tarafından bilgisayarı bulunmayan yada eski bilgisayarları ihtiyacı karşılamayan muhtarlıklara bilgisayar hediye edildi.

Sungurlu Belediyesi, vatandaşla devletin ilk buluşma noktası olan muhtarlıkların daha sağlıklı hizmet verebilmesi için teknolojik altyapı desteği sağlamaya devam ediyor. Bu doğrultuda bugüne kadar muhtarlıklardan gelen talepler üzerinde bilgisayarı bulunmayan yada mevcut bilgisayarları talebi karşılamayan muhtarlıklara 14 bilgisayar hediye edildi.

Reklam
Reklam

Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen bilgisayar dağıtım töreninde bir konuşma yapan Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, muhtarlıkların halkla ilk temas noktası olduğunu belirterek, vatandaşa en iyi hizmetin verilmesi amacıyla muhtarlıkların da teknolojik altyapıya sahip olması gerektiğini söyledi.

Muhtarlıklardan gelen talepler doğrultusunda bilgisayar dağıtımı yaptıklarını hatırlatan Başkan Uzunkaya, "Halka en iyi hizmetin en kısa zamanda ulaştırılması en öncelikli hedefimiz. Bu noktada muhtarlarımız da bizim en önemli çalışma arkadaşlarımız. Onların da teknolojik imkanları en iyi şekilde kullanması amacıyla bu desteklerimiz bundan sonra da sürecek" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: