Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Anı Ve Şiir Yarışması Düzenleyecek

Çorum’un Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları çerçevesinde öğretmenler arası...

Çorum’un Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları çerçevesinde öğretmenler arası “anı” ve “şiir” yarışması düzenleyeceği bildirildi.

Yarışma hakkında bilgi veren Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, “Yarışma bütün öğretmenlere, idarecilere, kadrolu sözleşmeli, ücretli, emekli öğretmenler ve memur düzeyindeki ilçe milli eğitim çalışanları ile okul çalışanlarına açıktır. Şiirler, meslek aşkı, okul sevgisi, insan yetiştirmenin verdiği haz temalarında olmalıdır. Anılar ise eğitim-öğretim çerçevesinde yaşanan olayları konu almalıdır.” dedi.

Reklam
Reklam

İsteyenler yarışmaya her iki dalda da katılabilir diyen Dursun, “Eserler için kelime ve sayfa sayısı sınırlaması yoktur. Eserler A/4 kağıda birer satır aralıkla bilgisayar veya elle yazılacak, kağıtların arka yüzleri boş bırakılacaktır. Eserin son sayfasına kaç sayfa tuttuğu ve ad-soyadı, branş, okul adresi yazılacaktır. Yarışmaya gönderilen anı ve şiirlerin yayın hakları Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ait olacak, eser sahibi telif hakkı istemeyecektir. Yarışmaya katılacak eserleri Sungurlu Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürlüğü’nün ilgili öğretmenlerden oluşturacağı seçici kurul inceleyecektir” diye konuştu.

Yarışmanın her iki dalda 1,2,3,’ne birer anı-plaket verilecektir diyen Dursun, “Yayımlaya değer yeteri kadar eser olması durumunda bu eserlerden bir “hatıra kitap/ kitapçık” bastırılarak eseri kitap/ kitapçıkta yer alan yarışmacılara birer adet verilecektir. Dereceye giren yarışmacılara ayrıca sürpriz hediyeler takdim edilecektir” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: