Sungurlu Myo’da Bankacılık Konferansı

Çorum Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulunda Kariyer Günleri kapsamında “Bankacılık ve Finans Sektörü” konulu konferans...

Çorum Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulunda Kariyer Günleri kapsamında “Bankacılık ve Finans Sektörü” konulu konferans düzenlendi.

Konferansı Sungurlu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç Dr. Kubilay Karacif, Vakıfbank Sungurlu Şubesi Müdürü Aşkın Şentürk ve işletme yönetimi ve bilgisayar programcılığı öğrencileri katıldı.

Bankacılık, şube bankacılığı, bankacılıkta bilgisayar programı yazılımları, bankacılıkta başarı konularında bilgiler veren Vakıfbank Sungurlu Şubesi Müdürü Aşkın Şentürk daha sonra öğrencilerden gelen soruları cevapladı.

Reklam
Reklam

Program bitiminde Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif tarafından Aşkın Şentürk’e çiçek hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz