Sungurlu Myo'ya 677 Öğrenci Kayıt Yaptırdı

Çorum Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, 2012-2013 akademik...

Çorum Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, 2012-2013 akademik eğitim yılında Sungurlu MYO'ya 677 öğrencinin kayıt yaptırdığını açıkladı.

Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, kayıtların 14-18 Eylül tarihlerine kadar devam ettiğini ve akademik eğitim yılının 17 Eylül’de başlayacağını söyledi.

Yeni eğitim yılına yeni öğretim üyeleriyle beraber hazır olduklarını belirten Karacif, "Sungurlu Meslek Yüksekokulu'nun eğitim standardını, okulumuza yeni katılan öğretim üyeleri ile beraber daha da ileriye taşıyacağız. Genişleyen kadromuz öğrencilerimiz açısından da oldukça önemli. Öğrencilerimize sağlayacağımız eğitim imkanlarını her geçen gün arttırıyoruz. Bu yeni öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Karacif, okuldaki bölüm sayısının "Tıbbı Tanıtım ve Pazarlama Programı" ile beşe yükseldiğini de sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz