Sungurlu Semalarında Paramotor

Çorum'un Sungurlu ilçesinde Hakan Ceritoğlu adlı bir kişi, Türk Polis Teşkilatının 167. yıl kutlamaları kapsamında...

Çorum'un Sungurlu ilçesinde Hakan Ceritoğlu adlı bir kişi, Türk Polis Teşkilatının 167. yıl kutlamaları kapsamında Sungurlu semalarında paramotorla uçuş gerçekleştirdi.

Bir firmanın girişimleri ile Marmaris'ten ilçeye gelen Ceritoğlu, Manastır Tepesi altından, Aşıklar Tepesi Türk Bayrağının bulunduğu bölgeden paramotor'u uçurdu. Normal paraşüte monte edilen pervaneli motorla Paramotora dönüştürülen paraşütle yaklaşık 1 saat boyunca ilçe merkezinin üzerini turlayan Ceritoğlu, Hayat Yolu'na iniş yaptı.

Reklam
Reklam

Havada kaldığı süre içerisinde 11 dakikalık görüntü de kaydeden Ceritoğlu, Sungurlu'da daha önceleri bu spora ilgi duyan 450 kadar üniversite öğrencisine yardımcı olduğunu belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: