Sungurlu’da 3 Bant Bilardo Turnuvası Düzenlenecek

Çorum’un Sungurlu ilçesi Öğretmen Evi ve Aso Müdürlüğü tarafından 3 bant bilardo turnuvası düzenleneceği bildirildi.Sungurlu...

Çorum’un Sungurlu ilçesi Öğretmen Evi ve Aso Müdürlüğü tarafından 3 bant bilardo turnuvası düzenleneceği bildirildi.

Sungurlu Öğretmen Evi ve ASO Müdürlüğü’nde 13 Aralık tarihinde başlayacak olan turnuva hakkında bilgi veren Sungurlu Öğretmen Evi ve ASO Müdürü Ömer Tanrıkoloğlu, “Turnuva tüm bilardo oyuncularına açıktır. Turnuvaya katılım ücreti 20 TL’dir. Sporcular en geç 12 Aralık 2012 Çarşamba günü saat 17.00 a kadar Öğretmenevi ‘ ne kayıt yaptırmalıdır” dedi.

Turnuva boyunca katılan sporculardan oyun parası alınmayacak ve 2'şer çay ücretsiz olarak verilecektir diyen Tanrıkoloğlu, “Sporcular turnuva günü maç saatinde turnuva salonunda olacaklardır. Sporculara katılım ve maça çıkma sürelerinde en fazla 15 dakika tolerans tanınacaktır” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Turnuvada 4 grup oluşturulacaktır ve katılımcılar eşit bir şekilde kura ile gruplara dağıtılacaktır diyen Tanrıkoloğlu, “ Kura çekimlerinde geçen turnuvalardaki sonuçlar göz önüne alınarak oluşturulan 4 torbadan katılımcılar gruplara dağıtılacaktır” dedi. Turnuvada ilk 3 e girenlere ödül verilecektir diyen Tanrıkoloğlu, “Birinciye yarım altın ve kupa, ikinciye çeyrek altın ve kupa, üçüncüye bilardo istekası ve kupa verilecektir” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: