Sungurlu’da 4 Bin 333 Aileye Kömür Dağıtımına Başlandı

Çorum’un Sungurlu İlçesi'nde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla her yıl olduğu gibi bu...

Çorum’un Sungurlu İlçesi'nde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla her yıl olduğu gibi bu yılda binlerce aileye kömür dağıtımına başladı.

Kömürler kent merkezinde ve grup köylerde bizzat vatandaşın evine kadar teslim ediliyor diyen Sungurlu Kaymakamı Hulusi Şahin, yardım kömürlerinin sabah 08.00 - 12.00 arası merkez mahallere 13.00 - 17.00 arasında köylere olmak üzere günlük 250-300 ton arası dağıtımının yapıldığını belirtti.

Bu yıl 6 bin 500 ton kömürün Sungurlu’ya gelmeye başladığını kaydeden Kaymakam Şahin, “Her ihtiyaç sahibine 1 ton 500 kilo kömür dağıtımı yapılmaktadır. Şuana kadar bin 800 aileye 2 bin 700 ton kömür dağıtımı yapıldı” dedi.

Reklam
Reklam

Bu da yaklaşık 4 bin 333 aileye kömür dağıtımı yapılacağı anlamına geliyor diyen Şahin, “Vakıf da dosyası bulunan, şehit, gazi, engelli ailelerine ve Vakfın uygun gördüğü kişilere dağıtım yapılmaya başlanmıştır” dedi.

Kaymakam Şahin, Kömürlerin 3 bin tonunun kent merkezi, 3 bin 500 bin tonunun ise köy ve beldelerde dağıtılacağını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: