Sungurlu’da Asfalt Çalışmaları Yeniden Başladı

Çorum’un Sungurlu Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı öncesi başlatılan asfalt çalışmaları yeniden başladı. İlk asfalt Ofis...

Çorum’un Sungurlu Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı öncesi başlatılan asfalt çalışmaları yeniden başladı. İlk asfalt Ofis Caddesi ve Eliftuğba Mahallesi’ne atılacak.

Sezona toplam 30 kilometre yolu asfaltla buluşturma hedefiyle başladıklarını belirten Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, “Çorum Caddesi'ne 2 bin 100 ton, Çankırı Caddesi'ne 2 bin 700 ton, Pazar Caddesi'ne 2 bin 300 ton, Elif Tuğba Sitesi Şehit Muammer Çakır Caddesi'ne bin 300 ton, Şehit Polis Adem Tut Sokağa 500 ton, Cengiz Topel Caddesi'ne bin 100 ton, Şehit Adil Yıldız Caddesi'ne 300 ton ve Hasan Restaurant Arkası'na 200 ton olmak üzere şuana kadar toplam 10 bin 500 ton asfalt attık” dedi.

Reklam
Reklam

Kış öncesi yol yapım ve onarım çalışmalarımız devam etmekte diyen Başkan Uzunkaya, “Ramazan bayramı dolayısı ile yarım kalan sıcak asfalt çalışmalarımıza yarın itibari ile tekrardan başlayacağız. Kış öncesi asfalt atılmamış sokaklarımızı ve asfalt atılamayacak durumda olan sokak aralarında da kilit parke çalışmalarımızı tamamlamış olacağız” diye konuştu.

İlçemizde çok önemli çalışmalar yaptık, yapmaya da devam ediyoruz diyen Başkan Uzunkaya, “Asfaltsız yol kalmayacak dedik ve bunun gereklerini yerine getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Sezon bitiminde ise 19 bin 500 ton asfaltı atmış olarak 2012 sezonunda toplam 30.000 ton ile asfalt sezonunu sonlandıracağız. Hedefimiz ilçemizde asfalt sorununu kökten halletmek. Halkımızdan aldığımız güce, yaptığımız hizmetlerle karşılık vermekten dolayı çok mutluyum. Çalışmalarımız hava şartları elverdiği süre boyunca aralıksız devam edecek” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz