Sungurlu’da Asfalt Nakliye Sözleşmesi İmzalandı

Çorum’un Sungurlu İlçesi'nde Belediyesi tarafından ilçenin belirli yerlerini atılacak olan asfaltların nakliye sözleşmesi imzalandı.Sungurlu Belediyesi’nde...

Çorum’un Sungurlu İlçesi'nde Belediyesi tarafından ilçenin belirli yerlerini atılacak olan asfaltların nakliye sözleşmesi imzalandı.

Sungurlu Belediyesi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya ve Sezginler Nakliye arasında sözleşme imzalandı.

Asfaltlama çalışmaları çerçevesinde nakliye sözleşmesini imzaladıklarını söyleyen Başkan Uzunkaya, bu sayede ilçe yollarının tamamen yenileceğini vurguladı.

Yolların yenilenmesiyle birlikte şehrin görüntüsünün büyük ölçüde değişeceğini ifade eden Başkan Uzunkaya, sözleşmenin Sungurlu halkına hayırlı olmasını diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: