Sungurlu’da Eğitim Toplantıları Başladı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde eğitim-öğretimde kaliteyi artırmak, öğretmenlerin ve öğrencilerin problemlerini yerinde ve zamanında tespit etmek...

Çorum’un Sungurlu ilçesinde eğitim-öğretimde kaliteyi artırmak, öğretmenlerin ve öğrencilerin problemlerini yerinde ve zamanında tespit etmek maksadıyla yapılan toplantılar başladı.

Geçen yıl Sungurlu’da uygulamaya başlanılan ve Kaymakam Hulusi Şahin başkanlığında yapılan toplantıları her hafta 2 okulda gerçekleştiriliyor. Bu yıl Atatürk Ortaokulu’nda start alan toplantılarda, öğrencilerin problemleri, maddi durumu yetersiz öğrencilere maddi kaynaklar sağlamak ve öğrencilerin başarısı gibi konular masaya yatırılıyor.

Reklam
Reklam

Geçen yıl yapılan bu toplantılar neticesinde 3 yıl önce 198 puan olan SBS Sungurlu ortalaması 2012 yılında 345 çıkarıldığını söyleyen Sungurlu Kaymakamı Hulusi Şahin, “Sungurlu olarak Kaymakamlığımız, Belediye, Sivil Toplum kuruluşlarının desteğiyle bu başarı daha da artacaktır.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: