Sungurlu’da Hasta Ve Yakınları Piknik Yaptı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde ‘Evde Sağlık Hizmetleri’ projesi kapsamında hasta, hasta yakınları ve sağlık çalışanları Şehir...

Çorum’un Sungurlu ilçesinde ‘Evde Sağlık Hizmetleri’ projesi kapsamında hasta, hasta yakınları ve sağlık çalışanları Şehir Parkı’nda düzenlenen piknikte bir araya geldi.

Şehir Parkı’nda düzenlenen pikniğe İlçe Kaymakamı Hulusi Şahin, ve Sungurlu Devlet Hastanesi Başhekimi Metin Yavuz da katıldı.

Vatandaşlara verilen sağlık hizmetinin önemini anlatan Başhekim Metin Yavuz, “Evde Sağlık Hizmetleri sayesinde birçok vatandaşımızın ayağına giderek tedavilerini yaptık. Kendilerinin sağlık kontrolleri yapıldı. Bu projede en çok emek sarf eden çalışan arkadaşlarımızdır. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: