Sungurlu'da Kitap Okuma Yarışması

Çorum'un Sungurlu ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilere kitap okumayı sevdirmek, okuma alışkanlığı kazandırmak, öğrencilerin...

Çorum'un Sungurlu ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilere kitap okumayı sevdirmek, okuma alışkanlığı kazandırmak, öğrencilerin kelime hazinesini zenginleştirip Türkçe'yi doğru, güzel ve etkili kullanma becerisini geliştirmek amacıyla kitap okuma yarışması düzenledi.

Sungurlu Lisesi ve Dr. Sedat-Dr. Melahat Baran İlköğretim Okulu'nda toplam 50 salonda yapılan yarışmaya bin 250 öğrenci katıldı. İlköğretim 3 sınıflar ile lise son sınıflar düzeyinde yapılan sınavda öğrenciler 10 kitaptan sorumlu tutuldu ve bu kitaplardan sorular soruldu.

Reklam
Reklam

Yarışmada dereceye giren her sınıfların birincisine çeyrek altın, ikincisine mp3 çalar, üçüncüsüne flash bellek ve kitap ile ödüllendirileceği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz