Sungurlu’da Kubbe Beton Atma Töreni

Çorum’un Sungurlu ilçesine bağlı Türk Hacılar Hanı Köyü’nde Cami ve Kuran Kursu inşaatının kubbe, beton...

Çorum’un Sungurlu ilçesine bağlı Türk Hacılar Hanı Köyü’nde Cami ve Kuran Kursu inşaatının kubbe, beton atma töreni gerçekleştirildi.

Türk Hacılar Hanı Köyü’nde düzenlenen beton atma törenine İlçe Kaymakamı Hulusi Şahin, İlçe Müftüsü İdris Özarslan, Ziraat Odası Başkanı Dursun Karslı ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Hulusi Şahin, “Camiler halkımızın dini vecibelerini yerine getiren ve Müslümanları bir arada tutan kutsal mekanlardır. Türk Hacılar Hanı Köyü sakinlerine teşekkür ediyorum. Bütün hayırsever insanlarımızın camiinin inşaatına yardım yapmaya davet ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

İlçe Müftüsü İdris Özarslan ise, “Yüce Allah, Kuran’ı Kerimde ‘Allahın mescitlerini ancak Allaha ve ahiret gününe inananlar yapar demektedir. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Program konuşmaların ardından verilen yemekle sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: