Sungurlu’da Minik Öğrenciler Dişçiyle Tanıştı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde eğitim veren Özel Elif Gül Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, öğrencilerini dişçi...

Çorum’un Sungurlu ilçesinde eğitim veren Özel Elif Gül Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, öğrencilerini dişçi korkusundan kurtarmak için ilginç bir yol seçti.

Sungurlu'da eğitim veren Özel Elif Gül Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, miniklerin dişçiden korkmalarını engellemek için ilginç bir yöntem geliştirdi ve öğrencilerini Sungurlu Devlet Hastanesi Diş Polikliniği'ne götürdü.

Miniklerle uzun uzun sohbet ederek diş sağlığının önemini anlatan Diş Hekimi Hüseyin Akkuş, daha sonra öğrencileri muayenehaneye aldı. Burada minik öğrencileri dişçi koltuğuna oturtan diş hekimi, minikleri diş kontrolünden geçirirken, kullandığı aletleri de tanıttı. Arkadaşları dişçi koltuğunda otururken diğer öğrenciler ise doktorun hareketlerini izledi. Diş kontrolü esnasında bir hayli eğlendikleri görülen minikler, artık dişçiden korkmadıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Özel Elif Gül Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Merve Külük, "Amacımız öğrencilerimizi dişçi korkusundan kurtarmaktı. Öğrencilerimizi dişçiye götürerek bilgilendirdik ve aynı anda da diş kontrolünden geçmelerini sağladık. Artık öğrencilerimiz dişçiden korkmuyor ve doktora gitmekten çekinmiyor" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz