Sungurlu’da Okul Servis Araçları Denetlendi

Çorum’un Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından taşımalı eğitim araçları denetlendi.İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü...

Çorum’un Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından taşımalı eğitim araçları denetlendi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aksoy, Şef Ahmet Can, Milli Eğitim Personelleri Aydın Karaman ve Şükrü Kızılova ile birlikte Taşımalı Eğitim Okul Servis Araçları denetlendi.

Sabah 06.30’da başlayan denetimde, çeşitli köylerden ilçe merkezindeki liselere taşıma öğrencilerin bulunduğu minibüsler teker teker durdurularak, taşımalı ilköğretim yönetmeliği ile okul servis araçları yönetmeliğine uyup uymadıkları kontrol edildi.

Reklam
Reklam

Denetimlerde sürücüler uyarılırken, kurallara uyduğu tespit edilen şoförlere Şube Müdürü Erdal Aksoy tarafından teşekkür edildi. Aksoy, ayrıca kurallara uyma ve öğrencilerin güvenli bir şekilde nakilin yapılması konusunda sürücülere uyarılarda bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: