Sungurlu’da okullar bakıma alındı

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı hazırlıkları kapsamında okullar yaz tatilinde bakım ve onarıma alındı.İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Mustafa Kadir Şahinoğlu, Şube Müdürü Yalçın Akkaya ile birlikte Şehit Akif Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek bakım onarım ve tadilat çalışmalarını yerinde inceledi.Şahinoğlu, 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı hazırlıkları kapsamında yaz tatilinde okullarda devam eden bakım ve onarım çalışmalarını yerinde görerek okul müdürü Oğuzhan Koç’ tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.Şahinoğlu, okulda bakım onarım çalışmalarında emeği geçenlere teşekkür ederek ziyaretini tamamladı.

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı hazırlıkları kapsamında okullar yaz tatilinde bakım ve onarıma alındı.
İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Mustafa Kadir Şahinoğlu, Şube Müdürü Yalçın Akkaya ile birlikte Şehit Akif Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek bakım onarım ve tadilat çalışmalarını yerinde inceledi.
Şahinoğlu, 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı hazırlıkları kapsamında yaz tatilinde okullarda devam eden bakım ve onarım çalışmalarını yerinde görerek okul müdürü Oğuzhan Koç’ tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Şahinoğlu, okulda bakım onarım çalışmalarında emeği geçenlere teşekkür ederek ziyaretini tamamladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz