Sungurlu'da Şehir Parkının Benzeri Yapılacak

Çorum’un Sungurlu İlçesi'nde, Belediye şehir parkına benzer büyüklükte bir park yapımı için düğmeye bastı. Sunguroğlu...

Çorum’un Sungurlu İlçesi'nde, Belediye şehir parkına benzer büyüklükte bir park yapımı için düğmeye bastı. Sunguroğlu Mahallesi Duyan Sitesi’ne 3 bin metrekarelik alana yapılacak olan parkın şehir parkının bir benzeri olacağı bildirildi.

Konuya ilişkin olarak bir açıklama yapan Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, gelişen ve güzelleşen bir Sungurlu için çocuklarımızın ve ailelerimizin huzur ve güven içerisinde oturabilecekleri, hoş sohbet edebilecekleri ve temiz hava soluyacakları modern bir şehir parkının alt tapı çalışmalarını başlattıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Sunguroğlu Mahallesi, Duyan Sokak yanında bulunan yaklaşık 3 bin metrekare büyüklüğündeki alana yapılacak olan parkın altyapı çalışmalarının başladığını söyleyen Başkan Uzunkaya, “Altyapı çalışmalarıyla birlikte çocuklarımızın gönül rahatlığıyla oynayabileceği, 3 kuleli oyun grubu ile ailelerimizin hoşça vakit geçirebileceği oturma alanı ve fitness alanı yapılarak halkımızın hizmetine sunulacaktır” dedi.

Altyapı çalışmalarının ardından çocuk oyun grubu, fitness aletleri, yürüyüş yolu ve kamelyalar yapılacağını söyleyen Başkan Uzunkaya, “Park içerisinde dinlenme alanları, kondisyon aletleri ve çocuk oyun grubu yer alacak. Çalışmalarımız kapsamında yeşillendirme ve çevre düzenlemesi yapılacak. İlçemizdeki, yürüyüş yolları bağlamında türünde ilk olacak park, mahalle sakinleri için güzel vakit geçirecekleri ve aynı zamanda çocuklarımızın güvenle oyun oynayacağı huzurlu bir ortam alternatifi oluşturacaktır” diye konuştu.

Park ve yeşil alanların modern şehir yapılanmasının akciğerleri olduğunu vurgulayan Başkan Uzunkaya, “Bu çalışmaların ilçe genelinde devam edeceğini, halka hizmet hakka hizmet düsturundan şaşmadan, halkımıza layık olanın en iyisini projelerimiz ve planlarımız dahilinde gerçekleştirmekteyiz” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: